Τα πλεονεκτήματα της μαγιάς

Περιέχοντας μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα, η μαγιά bienfaits_0_1προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Αυτά τα απαραίτητα στοιχεία για ένα υγιή οργανισμό προσδίδουν στην μαγιά σημαντικό ρόλο στην διατροφη και ισορροπία μας. Για παράδειγμα, η μαγιά και τα παράγωγά της χρησιμοποιούνται σαν συμπληρώματα διατροφής διασφαλίζοντας την ευεξία μας και βοηθώντας την βελτίωση της υγείας μας.

Η μαγιά χρησιμοποιείται επίσης στις ζωοτροφές και στα καλλυντικά.

Η μαγιά και οι εφαρμογές της στη διατροφή του ανθρώπου

Ο σακχαρομύκητας ceravisiae  είναι φυσικό προϊόν και αποτελεί μια πολύτιμη  πηγή διατροφής. Δείτε τα πλεονεκτήματα της μαγιάς.

Η μαγιά και οι εφαρμογές της στη διατροφή του ανθρώπου

Η διατροφική μαγιά, επιλέγεται για τις διατροφικές της αξίες, μπορεί να είναι ιδανική για δίαιτες χορτοφάγων, αλλά επίσης πολύ χρήσιμη για υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β ή μεταλλικά στοιχεία (σελήνιο, χρώμιο, ψευδάργυρο, χαλκό ή μολυβδαίνιο) η μαγιά μπορεί να αντισταθμίσει τις διατροφικές ελλείψεις.

Μαγιά: καλή προστασία

Ανοσία (το ανοσοποιητικό σύστημα) είναι το σύνορο μεταξύ ανθρώπων και του εξωτερικού περιβάλλοντος. Το καλό ανοσοποιητικό σύστημα είναι η εύρεση μιας αποτελεσματικής προστασίας ενάντια στις λοιμώξεις και άλλες ασθένειες. Η μάχη ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς που μας επιτίθενται κάθε μέρα. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα πρέπει να δουλεύει σωστά. Οι Β – γλυκάνες, γνωστές για τον άνοσο-διεργετικό τους ρόλο μπορούν να εξαχθούν από τα τοιχώματα του σακχαρομύκητα cerevisiae. Τα εκχυλίσματα της μαγιάς, τα πλέον γνωστά που είναι τα πεπτίδια και η γλουταθειόνη, εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ασία για τα οφέλη τους στην υγεία.

Μαγιά για τη διάσωση των εντέρων

Περίπου 100.000 δισεκατομμύρια βακτήρια, αρκετές εκατοντάδες διαφορετικά είδη, είναι παρόντα στον ανθρώπινο πεπτικό σωλήνα. Η υγεία του ανθρώπου εξαρτάται από την σταθερότητα της μικροχλωρίδας. Οι προβιοτικές μαγιές όπως ο σακχαρομήκυτας cerevisiae ποικιλία boulardii βοηθούν στην διατήρηση αυτής της εύθραυστης ισορροπίας και ως εκ τούτου σε υγιή έντερα.

Μαγιά για την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες (άγχους)

Κάθε μέρα, το οξυγόνο που αναπνέουμε οξειδώνει τα κύτταρα μας. Ομοίως, οξειδωτικές αντιδράσεις συμβαίνουν στο σώμα μας. Αυτά τα φαινόμενα, ενισχύονται από το άγχος ή τη μόλυνση, βάζοντας τον οργανισμό μας σε καταστάσεις οξειδωτικού άγχους. Για να αποφύγουμε την πρόκληση βλάβης σε βασικά στοιχεία όπως οι πρωτεΐνες ή το DNA, τα αντί – οξειδωτικά βοηθούν στην εξουδετέρωση των οξειδωτικών παραγόντων και στην αποκατάσταση μια κύριας ισορροπίας. Ένα από τα συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλουν σε αυτή τη ρύθμιση είναι το σελήνιο το οποίο δυστυχώς όμως δεν βρίσκεται πάντοτε σε ικανοποιητικές ποσότητες στο σώμα μας. Εμπλουτισμένη μαγιά με σελήνιο βοηθά στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής – ασπίδας: διπλάσια διαθέσιμο από ότι σε ορυκτή μορφή, προστατεύει τα ανθρώπινα κύτταρα από το οξειδωτικό άγχος.

Μαγιά: Τα οφέλη για εσάς

Μαγιά τα οφέλη για εσάς !

Η μαγιά είναι μια αποτελεσματική λύση σε πολλούς τομείς: ανθρώπινη διατροφή, καλλυντικά, βιοτεχνολογία, υγεία και διατροφή των ζώων. Βρείτε τη μαγιά σε πολλούς τομείς εφαρμογής.

Μαγιά : ένα συστατικό για ποικίλους τομείς

Οι καταναλωτές είναι ολοένα και πιο προσεχτικοί σχετικά με την ποιότητα και τα πλεονεκτήματα της διατροφής τους. Πολλά συστατικά τώρα αναπτύσσονται για αυτούς. Αυτά τα συστατικά στοχεύουν στα τρόφιμα, την υγειονομική περίθαλψη, τα καλλυντικά και τις βιομηχανίες βιοτεχνολογίας. Σε κάθε τομέα, η μαγιά και τα παράγωγά της είναι αποτελεσματικές και περιζήτητες λύσεις.

Αναδεικνύοντας τη μαγιά για τα ζώα

Όσο η μαγιά παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην υγεία του ανθρώπου, είναι το ίδιο σημαντική και στη διατροφή των ζώων. Η επίδραση και η αποτελεσματικότητα της ζωντανής μαγιάς έχει μελετηθεί, κατανοηθεί και αποδεχθεί πάνω από 30 χρόνια σε μηρυκαστικά και χοίρους. Η ζωντανή μαγιά βελτιώνει σημαντικά την απόδοση των ζώων. Εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών των καταναλωτών σχετικά με την ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά, οι ζωντανές προβιοτικές μαγιές είναι η λύση για την βελτίωση των ζώων και την ευεξία τους.