Σχετικά με εμάς

Η Lesaffre ιδρύθηκε το 1853 και σήμερα είναι παγκόσμιος ηγέτης στην μαγιά αρτοποιίας και στα εκχυλίσματα μαγιάς. Είναι ένας ανεξάρτητος Γαλλικός οικογενειακός όμιλος, με παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο και 8.000 υπαλλήλους. Με τις μοναδικές και καλά ελεγχόμενες τεχνικές ικανότητες, η Lesaffre δικαιούται να ισχυριστεί ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη πείρα στην παραγωγή, ζύμωση και μετασχηματισμό της μαγιάς σε όλες της τις μορφές.

Η Lesaffre προσφέρει τα ίδια υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που έχουν σχεδιαστεί για την παραγωγή ψωμιού, την ενίσχυση της γεύσης, τη διατροφή τη ζύμωση και την οινοποίηση.

Η τεχνολογική καινοτομία, η ελεγχόμενη τεχνογνωσία και η ικανότητα να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις συνέβαλαν στη επιτυχία της Lesaffre. Η ικανότητά της να υιοθετεί τις ανάγκες, να καταλαβαίνει τις απαιτήσεις των πελατών της και να τους προμηθεύει με υψηλής ποιότητας προϊόντα την καθιστούν βασικό συνεργάτη για τον αρτοποιό, τη βιομηχανία και τους καταναλωτές.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, η Lesaffre προετοιμάζεται για το μέλλον μέσα από την αποφασιστική καινοτόμα πολιτική της.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.lesaffre.com

Η ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ ΑΕΒΕ με παρουσία στην Ελλάδα από το 1988, αποτελούν θυγατρική εταιρεία του ομίλου.

Στόχος μας είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων και να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας.

Προσφέρουμε λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες αρτοποιών και καταναλωτών με μια ποικιλία μοναδικών καινοτόμων προϊόντων.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας μαγιές, πρόσθετα αρτοποιίας, προζύμια & blends προσαρμοσμένα στις σύγχρονες μεθόδους αρτοποιίσης και τις γευστικές και διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών.

Πολιτική μας είναι η ανάπτυξη του κλάδου και των τεχνικών αρτοποιίσης  για αυτό και το 2015 δημιουργήσαμε το Baking Center, στην έδρα μας, στον Ασπρόπυργο.

Από το 1988 είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στον Έλληνα αρτοποιό και καταναλωτή προσφέροντας ποιοτικές λύσεις.