Τα οφέλη της μαγιάς στην υγεία

Η μαγιά είναι ένα αξιόλογο συστατικό που βοηθά στην διατήρηση ή στηνΕικόνα12 επανάκτηση της ομορφιάς / υγείας φυσικά. Είναι παρούσα σε λειτουργικά τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά προϊόντα.

Για πολλές δεκαετίες μέχρι τώρα, η μαγιά που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα – ζωντανή ή όχι – έχει γίνει αντικείμενο αναρίθμητων ερευνών και επιστημονικών δημοσιεύσεων οι οποίες παμψηφεί αναγνωρίζουν τις εξαιρετικές διατροφικές ιδιότητες και τα σημαντικά θεραπευτικά οφέλη.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες της μαγιάς για υγεία/ομορφιά δεν βασίζονται μόνο στην μακρόχρονη εμπειρία αλλά επίσης, και πάνω από όλα, στην βιοχημική της σύνθεση, την οποία γνωρίζουμε άριστα σήμερα. Αυτή η σύνθεση αποκαλύπτει μια ευρεία ποικιλία βιολογικών στοιχείων (αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες, ένζυμα, κλπ.) τα οποία είναι απαραίτητα στον οργανισμό μας ώστε να λειτουργεί κανονικά (ανάπτυξη, κυτταρικός μεταβολισμός, ανοσοποιητικό σύστημα, κλπ.) και τα οποία η καθημερινή μας διατροφή δεν μας τα προμηθεύει σε ικανοποιητικές ποσότητες.

.